Menu

Kalaallisut: Una tooruk


Efterskoleophold i Danmark

Et efterskoleophold er en god måde at forberede sig til uddannelse i fremtiden. Som efterskoleelev styrker man sine danskevner, og man bliver mere moden og selvstændig på flere forskellige områder.

Se film med gode råd til kommende efterskoleelever her

På et efterskoleophold har forældre stadig hovedansvaret for deres barn, men elevens kontaktfamilie og efterskole løfter også dele af ansvaret. Hvis der opstår vanskeligheder under efterskoleopholdet, er det vigtigt at kontakte Det Grønlandske Hus tidligt, så vores ansatte kan hjælpe med at løse eventuelle problemer eller udfordringer.

For mere information om efterskoleophold henviser vi til hjemmesiden: Iserasuaat.gl

 

Hjemrejse

Det Grønlandske Hus sender mails ud, når det er tid til at bestille hjemrejse fra efterskoleopholdet. Man kan ikke ændre de rejser, som Det Grønlandske Hus bestiller efter aftale med forældre, da Det Grønlandske Hus bestiller økonomi restriktive billetter. Forældre betaler selv elevens togbilletter til Kastrup, men kan refunderes via mail: efterskole@nanoq.gl

Forældre kan også selv lægge ud for en restriktiv billet og få billetten refunderet ved Efterskoleadministrationen på efterskole@nanoq.gl.

 

 

Kontakt

  • Mette Lund

    Uddannelsesvejleder

    (+45) 25 60 76 46

  • Ida Ylander

    Uddannelsesvejleder

    (+45) 22 42 08 13