Menu

Projekt ”Klar til Studieliv”

Projekt ”Klar til studieliv” er titlen på et nyt tilbud til kommende grønlandske studerende i Danmark udbudt af alle de fire grønlandske huse i Danmark. Målet er at styrke de kommende studerendes forudsætninger for at starte godt på en uddannelse i Danmark eller andre steder i verden.

Kan du svare ja på følgende spørgsmål:

  • Har du søgt ind på en uddannelse i Danmark, eller har du tanker om at gøre det?

  • Er du klar til dit kommende studieliv i Danmark?

Projektet "Klar til Studieliv" kommer til Grønland i april-maj 2022 og besøger en række uddannelsessteder rundt omkring i hele landet.

Projektet er en unik mulighed for at få svar på, hvad det vil sige at gå på en uddannelse i Danmark. ”Klar til studieliv” tilbyder to dages kursus/workshop til alle i Grønland, som overvejer at søge ind på en uddannelse i Danmark (eller udenfor Grønland). Kurserne vil komme ind på de krav, der stilles som studerende i Danmark – alt fra studieopgaver, læringsportaler, akademisk sprogbrug til kulturforskelle, tilrettelæggelse af hverdagen som studerende og sidst coping-strategier, når studiet stresser dig eller hjemveen bliver for tung.

Du behøver ikke at have søgt ind på en uddannelse for at deltage i forårets kurser. Alle, der ønsker at søge ind på en uddannelse uden for Grønland, er meget velkomne til at melde sig til.  

Projektet samarbejder med uddannelsesinstitutioner i Grønland for at kunne skabe den bedste mulighed for alle at deltage og blive klædt på til det kommende studieliv.

Du kan tilmelde dig via linket Klar Til Studieliv. Her kan du også se, hvilke byer vi kommer til og hvornår.

Er det ikke muligt for dig at deltage på kurserne i Grønland, er der en onlinemulighed nederst på listen.

Se pressemeddelelse om "Klar til studieliv" HER.

Har du spørgsmål til projektet

  • Projektleder

    Nina Gøthche

    +45 52 10 12 24