Menu

fredag 18. maj kl 15.00 - kl 16.00

Artist talk

Mød de fire grønlandske skuespillere Miki Jacobsen, Klaus Geisler, Kristian Mølgaard og Hans-Henrik Poulsen til en underholden og afslappet snak om teaterstykket Angutivik // Den Grønlandske Mand, hvor de giver stemme til grønlandske mænds tanker, følelser og drømme.

Det er det Det Grønlandske Hus i Odense og Teater freezeProductions der inviterer til den spændende snak i forbindelse med at forestillingen spiller på Teater Momentum i Odense
Du får muligheden for at høre de fire veloplagte grønlandske skuespillere, fortælle om arbejdet med at afsøge den grønlandske mands identitet og sind i forbindelse med teaterforestillingen.
Sammen med instruktøren Hanne Trap Friis fortæller de om forestillingens tilblivelse, som bl.a. skete i samarbejde med de grønlandske huse, om deres grund til at tage fat i den grønlandske mand og undersøge, hvem han egentlig er.
Det banebrydende stykke er skrevet i samarbejde med forfatteren Niviaq Korneliussen, der er kendt i både Grønland og Danmark for sin debutroman HomoSapienne.

GRATIS

Teaterstykket Angutivik // Den Grønlandske Mand kan ses i Teater Momentum fra 17 - 19. maj.