Menu

lørdag 04. marts kl 14.30 - kl 16.00

TEATERFORESTILLINGEN NORDEN RUNDT 

 

Forestilling for børn +5 år.

Følg med på en Norden-rundt-rejse for fuld musik hvor vi besøger 8 lande i norden: Norge, Island, Finland, Danmark, Sverige, Færøerne, Grønland og Åland. Vores kufferter gemmer på eventyr med træskodans og djævletango, uhyrer og alfer, grønlandske isbjerge og finske saunaer. Tro, overtro, myter, sagnfigurer, fakta og fortællinger bindes sammen og akkompagneres af harmonika og ukulele.

Kompagni Kalas tager jer med på en ekspedition gennem Nordens alle 8 lande. Et flot gammelt Nordenskort viser hvor rejsen går hen, og i vores kufferter gemmer sig eventyr, sange og ting fra vores nordiske ekspedition. Eventyrene byder på alt godt fra Norden; gyselige uhyrer, søde får, trolde og dansk hygge. Vi har et stykke grønlandsk indlandsis med og der bliver både svensk træskodans og finsk djævletango - til harmonika og ukulele. Kufferterne bliver til små smukke installationer som illustrerer fortællingerne. I får også lidt fakta om Norden og hører forskellige nordiske sprog. Det er underholdende, lærerigt og eventyrligt.

Det er lystfyldt læring med masser af fantasi og er en perfekt måde at starte et forløb om Norden hvad enten fokus er på geografi, kultur, litteratur eller sprog.

Anna Kruse og Helena Berglunds poetiske rejse gennem nordiske traditioner, melodier og sange varer 45 minutter og giver med humor, musikalitet og nærvær publikum en sansemættet, tankevækkende og bæredygtig rejse rundt i Norden.

 

Se trailer her


Pris: 55kr.
Køb billetter her

Fotografi: Norden Rundt, fotograf: Brian Berg