Menu

lørdag 25. november - søndag 26. november

Nordatlantisk Julemarked 2023

Julehyggen starter i Nordatlantisk Hus, når huset fyldes med spændende salgsboder på alle etager, hvor du kan finde strik, skindarbejde, smykker, håndværk, julepynt og meget andet.

Nordatlantisk Julemarked har eksisteret siden 2013 og tiltrækker hvert år mange gæster fra Odense og resten af Fyn. For mange er Nordatlantisk Julemarked en tilbagevenden tradition, hvor der indkøbes spændende og anderledes julegaver.

Butik Nordatlanten holder åbent under hele julemarkedet. Butikken forhandlerspændende design og brugskunst fra Grønland, Island og Færøerne. Restaurant Nordatlanten serverer gløgg og æbleskiver og andet godt, og udenfor kan du købe færøsk fisk fra firmaet Nordfras fiskebil.

Du kan også opleve det grønlandske kor Umiaq, møde julemandens kone og det fortælles, at selveste julemanden kommer forbi roet ind på vandet af sine venner de færøske roere.

I anledning af, at Nordatlantisk Hus har 10 års jubilæum, afholdes der en jubilæumsquiz, hvor der er mulighed for at vinde flotte præmier.

PRIS FOR BODER

Stuen - 600 kr. pr. dag / 1000 for hele weekenden

1. eller 2. sal – 300 kr. pr. dag / 500 for hele weekenden.

Har du lyst til at få en salgsbod på det spændende julemarked? 

 

Så send en mail til Anja fra vores butik med en beskrivelse / billeder af det du gerne vil sælge og et par ord om dig selv og din tilknytning til / inspiration af Nordatlanten, så vil du modtage et tilmeldingsskema og mere information.

 

SKRIV TIL ANJA PÅ: ald@dgh-odense.dk