Menu

torsdag 06. januar kl 14.15 - kl 15.00

Den grønlandske præst Marianne Lynge Krog hilser på i Café Allu

Det Grønlandske Hus´ torsdagscafé Café Allu starter årets første cafédag med at få besøg af Marianne Lynge Krog, der er ny grønlandsk præst i Danmark.

 

Marianne Lynge Krog startede som ny grønlandsk præst i Danmark for ca. et årstid siden, og har siden haft nok at gøre med at sætte sig ind i sit spændende arbejde som præst for den grønlandske menighed i Danmark. 

Torsdag den 6. januar kommer Marianne så til Odense for at besøge Det Grønlandske Hus og Café Allu, hvor hun mødes med Café Allu`s gæster kl. 14.15 for at præsentere sig selv og fortælle om sit arbejde og sine opgaver som grønlandsk præst i Danmark.

Efter besøget i Café Allu tager Marianne videre til Thomas Kingos Kirke hvor hun sammen med sognepræst Anna Jensen afholder grønlandsk - dansk Helligtrekonger gudstjeneste kl. 17. En traditionsrig begivenhed, som giver både grønlændere og danskere mulighed for at sige et sidste farvel til julen.

Kom endelig forbi både til Mariannes oplæg og gudstjenesten men husk Corona reglerne! Gyldigt Corona pas/test og mundbind når du går og står.