Menu

mandag 15. februar kl 15.00 - lørdag 20. marts kl 16.00

Vinterferie betyder spændende workshops og familiehygge. I år kan vi ikke byde jer indenfor fysisk. Men heldigvis har vi et alternativ på programmet, så både børn og voksne kan få nordatlantiske oplevelser i løbet af ferien.

I vinterferien er der mulighed for at opleve tre spændende historier fra Island, Grønland og Færøerne med fortællerne Sigga, Vivi og Beinta. Se dem på Nordatlantisk Hus' Facebook-side i løbet af ferieugen.

Nyd en god fortælling på Facebook

Både for børn og voksne

Mandag den 15. februar kl. 15.00:

Sigga Eythórsdóttir fra Island fortæller det spændende islandske eventyr om koen "Búkolla", der ikke er en hel almindelig ko. Faktisk er den klog nok til at tage kampen op imod to fæle trolde og redde både sig selv og sin vogter. 

Se videoen med historien om Búkolla

Onsdag den 17. februar kl. 15.00

Vivi Nielsen fra Grønland fortæller historien om "Den forsvundne spækpose" som hun selv har fået fortalt, da hun som barn tog på telttur langt inde i de grønlandske fjorde sammen med sin familie. 


Se videoen om den forsvundne spækpose

 

Fredag den 19. februar kl. 15.00

Beinta Clothier fra Færøerne fortæller sagnet om "Sørinar Poul og huldrekvinden", hvor sømanden Poul forelsker sig skæbnesvangert i et overnaturligt væsen. 

 

Se videoen om Sørinar Poul og huldrekvinden