Menu

tirsdag 28. september kl 19.00 - kl 21.30

Det Store Bogshow tilbage

årets nordatlantiske deltager er digter og performancekunstner Jessie Kleemann

 

Odense bibliotekernes Store Bogshow er tilbage efter en ufrivillig coronapause i 2020. Nordatlantisk hus er som foregående år medarrangør, og vi glæder os til at invitere indenfor til en aften med litteraturen i fokus. Årets tema "På kanten" lægger op til mange spændende samtaler om, hvad der gør, at både bøger og mennesker undertiden bevæger sig på kanten.

Aftens værter er Stine Lindbjerg Kjær og Michael Linde Larsen fra Odense Hovedbibliotek. Sammen med Kulturredaktør Klaus Knakkergaard fra Fyens Stiftstidende og journalist Signe Ryge fra TV2/Fyn binder de aftenen sammen i selskab med forfattere som Maren Uthaug og Morten Pape og ikke mindst den grønlandske performancekunstner og digter Jessie Kleemann, der er åres nordatlantisk deltager. 

Jessie Kleemann er født i 1959 i Nordgrønland og er internationalt kendt for sine performances, hvor hun tematiserer det det arktiske og ofte bruger grønlandske symboler, mytologier og materialer. I 1997 debuterede hun med digtsamlingen Taallat, hvor dansk, grønlandsk og engelsk interagerer med hinanden.

Entré: Almindelig 150 kr - KØB BILLET

 

Det Store Bogshow holdes i: Magasinet, Farvergården 19, Odense C, indgang fra klokken 18

 

Se mere om Det Store Bogshow 2021