Menu

onsdag 14. oktober kl 14.00 - kl 16.00

Tegneserie-workshop for børn 

Med kunstneren Nuka Godtfredsen

Billetter : I betragtning af Covid-19, er vi nødt til at begrænse holdstørrelsen til max 10 børn. Billetpris 50 kr. køb den her. 

 

Kom og lær at lave din egen tegneserie i efterårsferien sammen med den grønlandske kunstner, Nuka Godtfredsen, der har lavet en række graphic novels om Grønlands forhistorie.

Nuka har i alt lavet fire bøger, der handler om fire vigtige perioder i Grønlands fortid, såsom de første indvandringer fra Canada for 4.500 år siden og grønlændernes første møde med europæerne i 1700 tallet.

Du kan nu få undervisning af Nuka i, hvordan en tegneserie skabes fra bunden til denne spændende workshop, der finder sted den 14. oktober. 

Netop nu kan du i Nordatlantisk Hus desuden også opleve udstillingen ”Qanga”, der tager udgangspunkt i netop Nuka Godtfredsens tegneserier. Udstillingen kan ses i husets stueetage. 

Workshoppen er kun denne ene gang i Nordatlantisk Hus og der er plads til max 10 børn over 12 år. Forældre er velkomne til at komme med dog bedes der om, at der tages hensyn til covid-19 retningslinjerne med antal personer i lokalet, hygiejne og afstand.

 

Grundet Covid-19 bedes du medbringe dine egne blyanter, viskelæder og evt. farveblyanter.