Menu

onsdag 09. december kl 20.00 - kl 22.00

Grønlandsk julekoncert hjemme i stuen

Kære koncertdeltager

Har du købt en billet til Rasmus Lyberths julekoncert i morgen den 9. december kl. 20.00 I Nordatlantisk Hus?

På grund af de nye Covid-19 regler, er vi desværre nødt til at aflyse den fysiske koncert med Rasmus Lyberth den 9. december, men live-streamingen af koncerten gennemføres.
Har du købt en streaming billet, vil der ikke ske nogle ændringer. Du vil som planlagt modtage et link til koncerten i morgen, i god tid inden vi starter.

Har du købt en billet til den fysiske koncert enten standard eller studerende, har du følgende muligheder:

- Konvertere din billet / billetter til streaming
Har du købt standardbillet betyder det, at du vil få 40 kr. refunderet pr. billet. Ønsker du at tage imod dette tilbud, så skriv venligst til abl@dgh-odense.dk inden den 9. december kl. 10. Du vil derefter modtage et link til koncerten i morgen eftermiddag, og få mulighed for at nyde Rasmus Lyberth hjemmefra.

Har du købt en studerende-billet kan billetten byttes lige over med streaming-billetten. Ønsker du at tage imod dette tilbud, så skriv venligst til abl@dgh-odense.dk inden den 9. december kl. 10. Du vil derefter modtage et link til koncerten før koncerten, og få mulighed for at nyde koncerten hjemmefra.

- Ønsker du ikke at konvertere din standardbillet eller studerende-billet, skal du ikke foretage dig noget. Vi vil refundere din udgift til billet / billetter umiddelbart efter koncerten.

Vi håber selvfølgelig, at så mange som muligt vil benytte sig af lejligheden til at streame koncerten, og dermed få koncertoplevelsen på en ny og anderledes måde samtidig med I støtter op om vores kulturarbejde i Nordatlantisk Hus i en svær tid.

Vi ser frem til en god musikoplevelse, hvor vi er sammen hver for sig.


Rasmus Lyberths traditionsrige julekoncert i Nordatlantisk Hus blev lynhurtigt udsolgt, da der på grund af Covid-19 kun var et begrænset antal billetter til salg. Derfor tilbyder Nordatlantisk Hus nu et antal streaming-billetter, der giver dig mulighed for at live streame koncerten mens den foregår, så du på den måde kan være med hjemmefra. Koncerten transmitteres kun den éne gang og kan ikke downloades senere. Så det er en helt unik oplevelse.

 

Er du en af dem, der på grund af Covid-19 ikke fik billet til den grønlandske sanger Rasmus Lyberths traditionsrige julekoncert i Nordatlantisk Hus i Odense? Eller sidder du et sted i Danmark eller Grønland og har lyst til at opleve Rasmus´ Lyberths julekoncert 2020? Så har du muligheden nu.

For første gang tilbyder Nordatlantisk Hus et begrænset antal billetter til en live streaming transmission af Rasmus Lyberths populære koncert , så du får mulighed for at være med til koncerten hjemme i stuen.

Hvis du køber en billet til streaming versionen af koncerten, får du tilsendt et link lige inden koncerten den 9. december kl. 20 (dansk tid), der giver dig adgang til at se koncerten, mens den foregår.

Koncerten bliver ikke efterfølgende lagt ud på de sociale medier, og man får ikke mulighed for at downloade den senere. Det er en unik oplevelse, der kun sker én gang.

Dit koncertlink er strengt personligt og må ikke deles.

Grønlands store stemme

Hvis du ikke kende noget til Rasmus Lyberth, har du nu mulighed for at opleve "Grønlands store stemme".

Rasmus Lyberth har siden 70'erne været et stort navn på både den grønlandske og danske musikscene. Han synger de fleste af sine sange på sit modersmål grønlandsk men er også begyndt at eksperimentere med det danske. Foruden sin store stemme er hen kendt for sin melodiske musik og sin medrivende optræden på scenen.

Med sin lange karriere har Rasmus Lyberth et langt bagkatalog men er stadig aktiv. Sidste år udgav han CD'en "Inuunerup oqarfigaanga / Livet skal leves på ny", der blev nomineret til Nordisk råds musikpris 2020.

Med sig på scenen har Rasmus Lyberth sit dygtige internationale band med musikere fra Afrika, England og Danmark. Koncerten byder på både nye og ældre numre, og der bliver også plads til et par grønlandske julesange.


KØB BILLET

BILLETPRIS: 200 KR. 

BILLETTYPE: LIVE STREAMING

  • Koncerten transmitteres live fra Nordatlantisk Hus i Odense. 
  • Du modtager et link den 9. december umiddelbart inden koncerten går i gang kl. 20 (dansk tid).
  • Linket giver dig adgang til at se koncerten og er strengt personligt og må ikke sendes videre til andre.
  • Billetterne til streaming versionen af koncerten sælges i begrænset antal.
  • Koncerten er en eksklusiv oplevelse, der kun kan opleves én gang live.
  • Koncerten bliver IKKE lagt ud på de sociale medier og kan IKKE downloades senere.