Menu

fredag 25. maj kl 17.00 - søndag 27. maj kl 16.00

Nordatlantisk Havnekulturfestival 2018


Nordatlantisk Hus – et hus fyldt med oplevelser

BUTIK – RESTAURANT – KULTUR

Mærk suset fra Nordatlanten midt i Odense og oplev den hyggelige stemning i et hus fyldt med nærvær. Hvad enten du kender til Nordatlanten eller aldrig har været der, så er der oplevelser at hente. Vi har åbent på alle etager under hele havnekulturfestivalen, så kom bare op og kig.


Er du til unik og anderledes design, så besøg Nordatlantisk Hus´ butik, hvor du kan finde spændende, nordatlantiske smykker, tøj og design fra Færøerne, Grønland og Island.


I Restaurant Nordatlanten er der fristende madoplevelser både ude og inde, slå en smut forbi og nyd hyggen på vores ny renoverede terrasse. Hvor der alle dage er underholdning og musik med nordatlantiske musikkere.


Både børn og voksne kan udfolde sig kreativt i vores forskellige nordatlantiske workshops, eller møde de nordatlantiske foreninger og få en snak.


Trænger du til fred og ro midt i havnekulturfestivalens mylder, så se det hele lidt fra oven på vores tagterrasse, hvor vi i anledning af havnekulturfestivalen har åbnet op for gæster, så de kan nyde udsigten over havneområdet og Odenses skyline.


På vejen op og ned på tagterrassen kan du blive klogere på de tre nordatlantiske lande gennem vores udstillinger på 1 og 2. sal.
Nordatlantisk Hus festivalprogram opdateres løbende så hold dig orienteret om, hvad der sker på:


https://www.facebook.com/nordatlantiskhus/

 

Programmet kan ses her (der tages forbehold for ændringer i programmet)