Menu
 • Covid-19

  Efterskoletuutilinnut Qallunaat Undervisningsministerianiit Efterskoleforeningi maani danmarkimiitup imatut nalunaarfigivaatigut: Iliiniartoq angerlarsinnaanngippat, soorlu nunanit allaninngaaneerpat, atuafigisaasa nappaat pissutaaluni immikkut ineqassappat isumagissaavaa testip akissuttaa imalluunniit nappaatip qaangiunnerata 48tiimit kingorna tikillugu. Tassa imaappoq efterskolertoq allamukarsinnaanngippat efterskolemiiginnarnissaa efterskolelit isimagisussaavaat. Kære pårørende til efterskolelever Vi har fået følgende meddelelse fra Efterskoleforeningen der pva. Undervisningsministeret meddeler at: I tilfælde af, at en elev af særlige grunde ikke kan hjemsendes, fx fordi eleven har bopæl i udlandet, bør skolen sikre, at eleven isolerer sig fra andre elever på skolen i den periode, hvor eleven enten afventer svar på test (potentielt smittet) eller indtil 48 timer efter, at eleven har haft symptomer (konstateret smitte). Det betyder at efterskolerne er forpligtiget på, at beholde eleverne på skolen, hvis de ikke har andre steder at tage hen.
 • ALLU

  Som efterskoleelev kan du komme med til weekendophold med andre grønlandske efterskoleelever

Efterskoleophold

Et efterskoleophold kan være en god måde at forberede sig på et senere uddannelsesforløb. Unge bliver bedre til det danske sprog, mere modne og selvstændige.

Under efterskoleopholdet har forældrene stadig hovedansvaret inkl. økonomi for efterskoleeleven i samarbejde med elevens kontaktfamilie og skole. Skulle der opstå vanskeligheder under efterskoleopholdet er det vigtigt, at kontakte os tidligt, så vi kan hjælpe til med at få løst problemet.

Tilmeld dig på grønlandske efterskoleelevers Facebook-side her, så du kan få de seneste informationer mv.

Generelt
Generelt
Informationer om efterskoleophold for forældre, efterskole og kontaktfamilie
Læs mere
For forældre
For forældre
For dit barn får det mest ud af sit efterskoleophold, har vi lavet nogle tips til dig
Læs mere
For efterskoler
For efterskoler
Information om at have en efterskoleelev fra Grønland
Læs mere
For kontaktfamilier
For kontaktfamilier
Hvis du vil være kontaktfamilie for en grønlandsk efterskoleelev
Læs mere

Kontakt

 • Mette Lund

  Uddannelsesvejleder

  +45 25 60 76 46

 • Marianne Jensen

  Uddannelsesvejleder

  +45 22 42 08 13