Menu

onsdag 09. december kl 20.00 - kl 22.00

Rasmus Lyberth holder sin årlige julekoncert i Nordatlantisk Hus

En koncert med garanti for en stor musikalsk oplevelse og ægte grønlandsk julestemning

Rasmus Lyberth er kendt for sin store stemme, sin melodiske musik og sin medrivende optræden på scenen. Siden 70'erne har han været et stort og velkendt navn på den grønlandske musikscene, og han synger de fleste af sine sange på sit modersmål - grønlandsk. 

Med sin lange karriere har Rasmus Lyberth et langt bagkatalog, og sidste år udgav han CD'en "Inuunerup oqarfigaanga / Livet skal leves på ny", hvor han hovedsageligt synger på grønlandsk og også et par numre på dansk. 

Julekoncerten med Rasmus Lyberth er en fast tradition i Nordatlantisk Hus, og i år er ingen undtagelse. Med sig har han sit dygtige band. 

Koncerten vil byde på både nyere og ældre numre, og der vil også være plads til et par grønlandske julesange. 

Covid-19 restriktioner 

På grund af Covid-19 har vi i år kun et begrænset antal billetter til salg. Koncerten vil blive afholdt efter de gældende retningslinjer. Vi holder hele tiden øje med eventuelle ændringer, og ved aflysning refunderes billetterne. 

BILLETPRIS: 

STANDARD: 250. - KR.
STUDERENDE: 200. - KR.

KØB BILLET PÅ SAFETICKET.DK

Påkrav om mundbind og afstand

Vi gør opmærksom på, at alle koncertgæster skal medbringe mundbind til koncerten. Du skal bære mundbind, når du går ind til koncerten, står op eller forlader lokalet. Når du har taget en siddeplads, kan mundbindet fjernes.

Gæster, der kommer til koncerten sammen som en gruppe, må gerne sidde side om side, men der skal være en ledig stol mellem grupper, der ikke ankommer sammen. På den måde kan vi sikre god afstand.