Menu

lørdag 27. april kl 15.00 - kl 16.00

DANCE ALL YEAR LONG // Alexander Montgomery-Andersen


Dance all year long er et danseprojekt i Odense der introducerer 24 forskellige projekter og contemporary dansere i Odense på forskellige lokationer. Projektet startede i juli 2018 og slutter juli 2019. Initiativtager til danse eventen er den finske danser Taneli Törmä. 


Nordatlantisk Hus er del af DANCE ALL YEAR LONG fra 15 - 27. april, hvor huset er rammen om den grønlandsk-dansk-amerikanske danser Alexander Montgomery-Andersen, både når han skaber sin forestilling og til sidst opfører den endelige forestilling:

Lørdag den 27. april kl. 15.00 til et gratis After Brunch arrangement i Nordatlantisk Hus.


Alexander Montgomery-Andersen vil i to uger hen over påsken træne og øve hver dag i udstillingsområdet i Nordatlantisk Hus, hvor alle er velkomne til at se ham skabe sin forestilling. En forestilling der vil udforske det arktiske folks kamp for overlevelse, deres ritualer og forbindelse til naturen.


Alexander Montgomery-Andersen er opvokset i Grønland, og har studeret dans i Norge på Bådar Dance Academy. Han har deltaget i en række danseforestillinger i Grønland og Norden, og har erfaring både som danser og koreograf. De seneste år har han haft fokus kroppens begrænsninger i mødet med det æstetiske og følelsesmæssige.


FRI ENTRÉ


Se mere om Dance all year long